Reserveer je rondleiding

Ontmoet de makers Tijdens Reestzin kun je zelf rondstruinen door het landschap, maar je kunt je ook laten rondleiden door een van de kunstenaars. Dat is mogelijk om 12, 14 en 16 uur.  Vul het formulier in om zeker te zijn van een plaats.

Tip: reserveer bij je rondleiding ook meteen het boekje De rondleidingen zijn gratis, je betaalt alleen de toegang voor Reestzin à 2,50 per persoon (kinderen tot 12 jaar gratis). Er is tijdens Reestzin ook een catalogus verkrijgbaar waarin alle 28 deelnemende kunstenaars hun verhaal vertellen, het boekje Reestzin | 28 makers nemen je mee. Dit boekje kost 10 euro en geeft de meest complete informatie over de makers en de geëxposeerde kunst. Bestel je het boekje vooraf, gelijktijdig met je reservering voor de rondleiding, dan hoef je alleen het boekje te betalen en is de toegang gratis. Het boekje ligt dan bij de ingang voor je klaar.

Informatie over de betaling: na betaling ontvang je van ons een bevestigingsmail. Deze neem je mee als entree- en betalingsbewijs. In het weekend worden betalingen mogelijk niet op tijd verwerkt, maar je kunt wel online reserveren. Heb je gereserveerd en betaald maar (nog) geen bevestigingsmail van ons ontvangen, neem dan je eigen betalingsbewijs (bankoverschrijving) mee om te tonen bij de kassa.